studio light banner

studio light banner

vrijdag 27 maart 2015

Pasen



Pasen




Pasen staat weer voor de deur, en dus heb ik de paassfeer weer in huis gehaald. Ik heb ook zelf hangers gemaakt die in de paastak hangen.

Liefs,Karen

taartje






Lekker taartje




Hallo,

Vandaag laat ik jullie een taartje zien. De basis is weer een mal van Dutch Doobadoo. De nodige noortjes mochten ook niet ontbreken. Ik hoop dat jullie het weer een mooi projectje vinden en ik zou het erg leuk vinden als jullie een reactie achterlaten.

Liefs, Karen

woensdag 4 maart 2015

Mannen/jongens cadeaukaart



Hallo,

Vandaag is mijn zoon jarig. Hij wilde graag geld voor zijn verjaardag. Ik heb daarom een mooie cadeaukaart gemaakt, om het geld zo leuk te kunnen geven. De basis is een de cadeau shape art mal van Dutch Doobadoo. Verder heb ik gebruik gemaakt van Noortjes en studio light. De gears en de gereedschapjes heb ik uitgestanst en bewerkt met verschillende soorten embossingpoeder. Ik hoop dat jullie het project mooi vinden en dat je een reactie achter laat. Dat zou ik geweldig vinden.

Liefs, 
Karen

maandag 2 maart 2015

party kaartje



Hallo allemaal,

Vandaag laat ik een kaartje zien die ik heb gemaakt voor de allereerste challenge van DDBD. Ik heb dan ook weer veel produkten gebruikt van DDBD en NOOR! Het labeltje heb ik bewerkt met de mask art party. Het afdrukje heb ik ingekleurd met sennelier.Ik hoop dat jullie het kaartje mooi vinden. Ik zou het superleuk vinden als je een reactie achter laat.

Liefs,

Karen