studio light banner

studio light banner

vrijdag 21 oktober 2016

Hallo,
 
Afgelopen dinsdag mocht ik de scrap 'n chat verzorgen bij hobbyvision. Hieronder staan de hints. Op het laatst zien jullie mijn uitwerking van de scrap 'n chat.

1. SNIJD 4 RECHTHOEKEN VAN 7,5 CM x 15 CM UIT CARDSTOCK EN RIL AL DEZE RECHTHOEKEN OP 3,75 CM VAN ALLE ZIJKANTEN2.   LEG TWEE VAN DEZE RECHTHOEKEN IN DE LENGTE TEGEN ELKAAR AAN ZODAT ER EEN VIERKANT ONTSTAAT VAN 15X15 CM, PLAK EVT EEN KLEIN STUKJE VERWIJDERBARE TAPE IN HET MIDDEN ZODAT HET NIET VERSCHUIFT EN BEPLAK DE BUITENSTE 4 VIERKANTEN MET DUBBELZIJDIG PLAKBAND


3.PLAATS DE DERDE EN VIERDE RECHTHOEK OP HET VIERKANT ZOALS OP ONDERSTAANDE FOTO'S. (DIT PLAK JE VAST MET HET DUBBELZIJDIGE TAPE OP DE 4 HOEKEN)
4.  DRAAI DE KAART EEN KWARTSLAG EN VOUW DE FLAPPEN OP DE RILLIJN NAAR BUITEN ZOALS OP DE FOTO. VERWIJDER HET TAPE.5. VOUW NU DE BUITENSTE/ONDERSTE FLAPPEN NAAR ACHTEREN. OP DE FOTO ZIJN DAT DE GEACCENTUEERDE KANTEN.6.  VOUW NU DE GROTE VIERKANTEN OP DE RILLIJN NAAR ACHTEREN ZONDER HET MIDDELSTE GROTE VAK TE VOUWEN. HET GROTE VIERKANT KLAPT NAAR ACHTEREN.


    

7.  VOUW DE GROTE VIERKANTEN NAAR ACHTEREN ZONDER DE GROTE VIERKANTEN ZELF TE VOUWEN. ZO KOM JE OP HET VIERDE GEDEELTE VAN DE KAART


8. VOUW DEZE OOK WEER OPEN EN JE BENT AAN HET BEGIN VAN DE KAART.8. VOUW DEZE OOK WEER OPEN EN JE BENT AAN HET BEGIN VAN DE KAART.

9. WE HEBBEN EEN NEVER ENDING KAART GEMAAKT. DE KAART ZAL IN HET BEGIN NIET GELIJK OVERAL LEKKER OPEN VOUWEN. MAAR DOOR DE KAART VERDER OP TE PIMPEN EN VAKER TE VOUWEN, WORDT DE KAART STEEDS SOEPELER

 
Dit is mijn uitwerking:

1 opmerking:

  1. Wat een leuk project heb je verzorgd Karen en je hebt de kaart erg mooi gedecoreerd met die mooie lijn van Studio Light.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen